2016-03-19_wereldwinkel_2.jpg

Wereldwinkel vanaf 1 mei weer beperkt open

Wereldwinkel “Veur Elkenain” is vanaf vrijdagmiddag 1 mei weer deels geopend. De winkel is een paar weken dicht geweest, maar vanaf vrijdagmiddag 1 mei gaan we weer (beperkt) open! We zijn de komende twee maanden geopend op: vrijdagmiddag en zaterdagmiddag van 13.00 – 16.00 uur.

Deze openingstijden op de vrijdag- en zaterdagmiddag zijn eerst voor de maanden mei en juni. Afhankelijk van de verdere maatregelen en besluiten van regering en RIVM gaan we kijken hoe het verder gaat. In ieder geval kunnen we onze klanten toch weer (deels) ter wille zijn. Er komt een scherm bij de kassa en we zorgen voor schoonmaakdoekjes en hand-desinfectiegel. Voorlopig mogen er maximaal twee klanten tegelijk in de winkel en u kunt alleen betalen met pin. We hopen natuurlijk ook weer goed te gaan verkopen, zodat ook de producenten aan het werk kunnen blijven.

Webshop

Omdat we maar beperkt open kunnen zijn, starten we in de maand mei met een webshop. Op deze manier kunt u op elk moment online bij ons bestellen en uw aankopen afhalen in de winkel, op dagen dat we open zijn. Het is voor ons uitproberen, maar we verwachten dat dit een goede oplossing kan zijn in deze bijzondere tijd. We zijn druk bezig met het inrichten van de webshop, we weten nog niet precies wanneer we online opengaan, hou daarom onze Facebookpagina in de gaten.