Heropening Hotel Spoorzicht en Spa

Zaterdag 17 januari zal burgemeester Albert Rodenboog de SPA van Hotel Spoorzicht & SPA feestelijk heropenen. Na een ingrijpende verbouwing en upgrade opent de SPA opnieuw haar deuren. Vanaf maandag 19 januari zijn de eerste gasten welkom om te genieten van een heuse wellnessbeleving.
Een deel van de SPA is verbouwd en vernieuwd. De voormalige grote zaal naast het hotel is omgetoverd tot een sfeervol SPA-restaurant, er is een kleedruimte gecreëerd met douches en het sauna-assortiment is uitgebreid met een houtgestookte aufguß-sauna voor pittige opgietsessies.
De SPA heeft nu ook een tuin die de beleving compleet maakt en ook zorgt voor de verbinding tussen de SPA en Restaurant Spoorzicht. In het oude Raadhuis is meer ruimte gekomen door het verplaatsen van de entree en zo is de prachtige rustruimte nu makkelijk bereikbaar.
 
Het geheel heeft een frisse en lichte uitstraling gekregen. Dit alles in de intieme sfeer die het pand al kende.
 
Ook het aanbod van massages, facials en arrangementen is aangepakt. Genieten van bijvoorbeeld een India-, hotstone massage of een Hamam vormt de basis voor een bezoek aan SPA Loppersum. “Bovendien zijn we de eerste SPA in Nederland die met het prachtige merk Ella Baché mag werken. Een product wat gebruik maakt van natuurlijke voedingsmiddelen,” vertelt Nikki Bouman, marketingmanager van zowel Hotel Spoorzicht & SPA als van wellnessoord Thermen de Waterlelie.
Bij een bezoek aan SPA Loppersum is het karakteristieke Hotel pand uit 1887, ontworpen door Oeds de Leeuw Wieland niet te missen. Hiernaast bevindt zich namelijk de nieuwe SPA entree, pal naast het van origine ‘Logement & Koffiehuys Spoorzicht’. Deze bijzondere combinatie van de sfeer van weleer en de moderne stijl zie je overal terug; vanaf de stijlvolle binnenkomst tot en met de glas in loodramen van het voormalige Raadhuis waar de SPA is gevestigd.
 
Reserveer vanaf zaterdag eenvoudig online een behandeling & SPA bezoek via www.spaloppersum.nl en kom genieten.
 

spr_foatersmal.png

spr_Salon_1smal.png

spr_sauna250.png

spr_voetenbad_voor_websmal.png

spr_zoutgrotsmal.png