Loppersum zoekt een ‘Judas’

De projectgroep Lopster Musical 2019 is op zoek naar mannelijke acteurs en/of zangers die het leuk vinden om mee te spelen in een musical.

Een groep van dertig enthousiastelingen heeft zich al aangemeld om te gaan zingen en acteren in de musical ‘Op zoek naar Judas’, die in het najaar van 2019 in Loppersum op de planken zal worden gebracht. Er is in de rolverdeling en het koor echter nog ruimte genoeg voor meer deelnemers. De organisatie is met name op zoek naar mannen.

Na het eerdere succes van de musicals ‘Saul’ (2010) en ‘Ruth’ (2014) is ‘Op zoek naar Judas’ de derde musical die in het dorp op de planken komt, geheel gespeeld door amateurs en begeleid door dirigent Kees Steketee en regisseur Harry van der Klei. Het stuk gaat over de achtergronden en beweegredenen van de man die bekendstaat als de ‘verrader van Jezus’. Het belooft een intrigerende musical te worden die verrast en aan het denken zet.

De eerste repetitie vindt plaats op maandag 1 oktober vanaf 19.30 in het gebouw Waardevol Leven aan de Badweg 20 in Loppersum. Wie geïnteresseerd is in deelname, kan een mailtje sturen naar lopstermusical2019@gmail.com voor meer informatie.