Wie wordt Lopster kampioen tafeltennis?

In de Boshal in Loppersum wordt op 25, 26 en 27 januari gestreden om het Groninger Kampioenschap tafeltennis. De titelstrijd is het grootste tafeltennisevenement van het noorden. De organisatie ligt in handen van de tafeltennisverenigingen TALO uit Loppersum en Midstars uit Middelstum.

Ben jij het tafeltennistalent dat we nog niet ontdekt hebben? Denk jij dat jij tafeltenniskampioen kan worden van de gemeente Loppersum? Woon je in de gemeente of kom je daar oorspronkelijk vandaan en je bent nog niet lid van een tafeltennisvereniging? Doe dan mee met de Open Lopster Kampioenschappen Tafeltennis (OLKT) tijdens de Groninger Kampioenschappen Tafeltennis.

Dit gevecht vindt plaats op vrijdag 25 januari. Vooraf aanmelden voor dit evenement is niet nodig. Een half uur van te voren bij de start van de OLKT aangeven dat je mee wil doen is voldoende.

Deelname is vanaf 16 jaar en er zijn geen kosten aan verbonden. Als men geen eigen batje heeft, kan daar voor gezorgd worden. Men dient om 18.30 uur aanwezig te zijn. De titelstrijd begin om 19.00 uur. Het kampioenschap is rond 22.30 uur afgelopen. Dus wil je meedoen? Kom dan op 25 januari langs tijdens de Open Lopster Kampioenschappen Tafeltennis.