Nieuw in Loppersum: Drogisterij Ten Have

Jolanda ten Have is sinds begin dit jaar de nieuwe eigenaar van de drogisterij in de Hogestraat. Onder de nieuwe naam Drogisterij ten Have is ze sinds vrijdag open.

In een interview met de Eemsbode zegt Jolanda dat ze al 30 jaar haar eigen winkel wil. Ze zit haar hele leven al in de drogisterijwereld, zowel in winkels als in de buitendienst.

Naast haar eigen expertise wil ze ook regelmatig vakmensen langs laten komen. Zo komt donderdag 14 februari bijvoorbeeld een celzouttherapeut in de winkel die gezichtsanalyse doet en een goed advies kan geven hoe je met celzouten je gezondheid kunt ondersteunen.

Drogisterij Ten Have is niet aangesloten bij een keten. Ze zal de winkel ook in haar eentje gaan runnen, in drukke periodes ondersteund door wat extra hulp. De eerste indruk is goed: „De mensen reageren fantastisch. Ze zijn ook blij dat de winkel blijft, merk ik.”

Lees het volledige interview op eemsbode.nl.