Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lopster Torenloop

1 juli om 18:00 - 21:00

Vanaf 2016 organiseert de MFAC Loppersum de Lopster Torenloop. Deze recreatieve en wedstrijdloop, in en om het centrum van Loppersum, zal dit jaar plaats vinden op zaterdagavond 1 juli. Net als voorgaande jaren maakt de Lopster Torenloop ook in 2023 weer deel uit van het Huis & Hypotheek Ommelander Loopcircuit.

Tijdens de Lopster Torenloop zal er een wedstrijdloop over 10 kilometer, een trimloop over 5 kilometer en de jeugdloop, met de traditionele rondjes om de Lopster Toren, worden gelopen. Tussen de jeugd en de recreatieve en de wedstrijdloop zal weer de zgn. “NulpuntNul-estafette” plaats vinden. Teams met elk 5 deelnemers van sportverenigingen, sponsoren, winkeliers e.d. kunnen zich hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar mfacloppersum@gmail.com

Voor de jeugdloop wordt het startschot onder de Lopster toren gegeven om 18.00 uur, en voor de recreatieve en wedstrijdloop valt het startschot om 19.00 uur. Inschrijven kan alleen op de dag zelf in Jeugdsoos Flits aan de Wirdumerweg 5 te Loppersum.

Gegevens

Datum:
1 juli
Tijd:
18:00 - 21:00