Grootste Kerstmarkt

Grootste overdekte Kerstmarkt op vrijdag 6 en zaterdag 7 december.

De openingstijden zijn vrijdag van 16.00 uur – 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur – 17.00 uur in het gebouw van de Waardevol Leven Gemeente. De spectaculaire opening zal vrijdagmiddag zijn om 16.00 uur door de burgemeester van Loppersum Albert Rodenboog.

‘De markt was dit jaar al in de maand mei volgeboekt’, zo vertelt voorzitter Geert Jan Reinders van de Kerstmarkt Commissie. De kracht van de Kerstmarkt is dat het een evenement is dat met vele vrijwilligers uit het dorp gebeurt, Loppersums Harmonie speelt, het shantykoor De Stormvogels doet mee en er is geen entree. Wel is er een verloting waarbij als hoofdprijs twee reizen voor twee personen te winnen zijn naar de kerstmarkt in Bremen.

Vorig jaar bezochten 3.750 mensen de kerstmarkt en daarmee was het evenement het grootste evenement in onze gemeente. De zaal is verwarmd, er is een goede catering en er is echt van alles te koop.
De kerstmarkt is goed te bereiken, omdat het verkeer weer langs de Wijmersweg kan. De dorpsbewoners kunnen natuurlijk ook op de fiets of lopend naar de Kerstmarkt komen.

Op vrijdagavond is er de trekking van de stempelkaartactie van de Bedrijven Vereniging Loppersum.

De Kerstmarktcommissie, vlnr Harrie Clevering, Wim Hartlief, Kees Visscher en Geert Jan Reinders.