Netwerkborrel voor ondernemers in Lopster Kroon

Op 11 november organiseert de Bedrijven Vereniging Loppersum een netwerkborrel in de Lopster Kroon. Het begint om 20:30 nadat de laatste kinderen onze deuren hebben bezocht in het kader van Sint Maarten  Naast de leden van de Bedrijven Vereniging Loppersum kunnen ook andere ondernemers uit Loppersum en uit naburige dorpen elkaar ontmoeten.

Wij zijn ervan overtuigd dat we elkaar nodig hebben om samen onze regio een economische stimulans te geven, aldus voorzitter Harald Binnekamp van de Bedrijven Vereniging.  

Het is al november en nog even en 2015 gaat over in 2016. De sfeervolle verlichting boven de Schipsloot is al opgehangen om zal op 11 november voor het eerst te worden onstoken. De laatste weken van het jaar staan garant voor een drukke periode. Winkeliers maken zich op voor de drukte rond Sinterklaas, Kerst en de jaarwisseling. Anderen zijn bezig met het afronden van het jaar en het leggen van de laatste hand aan werkzaamheden om 2016 weer succesvol te starten. Voordat deze tijd aanbreekt wil de bedrijven Vereniging net als vorig jaar traditioneel op 11 november elkaar ontmoeten.

Ondernemers uit Loppersum en naburige dorpen worden uitgenodigd om even stil te staan bij een aantal belangrijke momenten voor Loppersum en de BVL en en om in een gemoedelijke sfeer met elkaar praten, te lachen, elkaar te leren kennen en van elkaar te horen hoe we succesvol het jaar kunnen afsluiten en vol energie 2016 in kunnen gaan.