12 mei: Opening plein Hogestraat

De herinrichting van het centrum Loppersum is bijna gereed. Op de locatie van de voormalige Albert Heijn aan de Hogestraat is een plein gerealiseerd, waar de winkeliers blij mee zijn. De winkels in het centrum zijn nu immers weer met elkaar verbonden. Dit willen we graag met u vieren!

Iedereen wordt uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de opening van het plein op zaterdag 12 mei vanaf 11 uur. Om 11.30 uur zal Burgemeester Rodenboog u welkom heten en o.a. twee stenen uit de oude Albert Heijn (slagerij) overhandigen aan de Historische vereniging. Hierna kunt u aanschuiven bij een brunch aangeboden door de Lopster ondernemers.

Natuurlijk wordt het plein aangekleed met bankjes en groen. De plantenbakken zullen op 12 mei klaarstaan, zo ook de plantjes. U wordt uitgenodigd om de handen uit de mouwen te steken en de plantenbakken te vullen. Het geheel wordt muzikaal omlijst door de bigband New Mean Swing Machine.