Zwembad gaat woensdag open

Aanstaande woensdagmiddag 1 mei opent het Zoutwaterbad K.P. Zijl voor het eerst in 2019 de poorten voor bezoekers. Iedereen die het aandurft om ondanks de voorspelde frisse temperaturen een duik te nemen, is van harte welkom.

Het unieke openluchtbad aan de Badweg wordt om 13.00 uur feestelijk geopend met een toespraakje en een ludieke openingshandeling. Bezoekers die in de voorverkoop een abonnement hebben aangeschaft, kunnen dat meteen ophalen. Voor alle aanwezigen is er koffie en thee.

Tussen 1 mei en 7 september is het zoutwaterbad dagelijks geopend van 13.00 tot 17.30 uur. Van 1 juni tot 1 september is er ook een avondopenstelling van 18.30 tot 20.00 uur. Voor een overzicht van activiteiten, het aanschaffen van abonnementen en het laatste nieuws kijk je op de website of op Facebook.