Brandweermannen gemeente Loppersum onderscheiden

Op de jaarlijkse korpsbindingsavond van de blusgroepen in de gemeente Loppersum heeft burgemeester Albert Rodenboog op zaterdag 18 november diverse onderscheidingen en diploma’s uitgereikt.

Burgemeester Rodenboog: ‘De korpsbindingsavond is ieder jaar een feestje. Een mooi moment voor mij als burgemeester om mijn grote waardering uit te spreken voor deze betrokken groep brandweermannen’.

Drie jubilarissen zijn in het zonnetje gezet: Jaap van Dijken (25 jaar bij de blusgroep Middelstum) en Peter Hartsema en Albert Zuidhof (beide 20 jaar bij de blusgroep Middelstum). Zij hebben de bijpassende brandweeronderscheidingen ontvangen.

Verder schonk de burgemeester aandacht aan het behalen van diploma’s door acht brandweermannen: Niels Borg (diploma bevelvoerder), Edwin Broekhuizen (diploma Instructeur) en Gerrit Pastoor (diploma verkenner gevaarlijke stoffen). Menno Jager, Sander Jansen, Robert Swijghuizen, Robert Tigchelaar en Jacob de Winter behaalden allen het diploma Manschap A.

Chris Bomekamp was erbij en maakte de volgende foto’s: