Oranje Comité zoekt bestuursleden

Het Oranje Comité Loppersum organiseert jaarlijks een grote vrijmarkt op Koningsdag in en om het centrum van Loppersum. Met een record aantal bezoekers, in 2015, van ongeveer 35.000 is het de grootste vrijmarkt van het noorden. Door de verscheidenheid aan festiviteiten is er voor ieder wat wils, voor de kleintjes zijn er springkussens en spelletjes, voor de oudere jeugd en volwassenen is er een gevarieerd aanbod van muzikale optredens gedurende de dag en uiteraard is er een groot marktaanbod met honderden kleedjes, kramen en stands.

Voor de organisatie van deze feestelijke dag is het Comité op zoek naar nieuwe bestuursleden die de volgende functies willen bekleden:

Voorzitter m/v: als voorzitter neem je de leiding over het bestuur, leid je de vergaderingen en neem je o.a. deel aan de gemeente overleggen.

Twee leden voor diverse taken.

Ben jij degene die ze zoeken? Mail dan snel naar info@ocloppersum.nl o.v.v. ‘aanmelden bestuur’.