Tweede Dorps-TOP

Uitnodiging aan alle bewoners van het dorp Loppersum

Woensdag 27 november van 19.30 tot 21.45 uur
Vredekerk, Loppersum

Op 12 juni van dit jaar hield Stichting Dorpsbelangen Loppersum (SDL) haar eerste Dorpstop 2019. Dat was een mooi succes. Het zwembad en de Historische Vereniging vertelden het dorp wat hun vrijwilligers doen… en dat is indrukwekkend veel. En zo zijn er nog veel meer verenigingen actief.

Programma

Op 27 november vertelt het bestuur van Dorpsbelangen over haar activiteiten in het afgelopen half jaar.

Daarna laat Rob Sleurink, voorzitter van SC Loppersum, zien wat zijn vereniging doet, waarin ze succesvol is, waar ze tegenaan loopt en welke uitdagingen er in het verschiet liggen.

Na de pauze legt Stut-en-Steun uit wat zij voor de bewoners van Loppersum kan betekenen. Stut-en-Steun helpt woningeigenaren én huurders bij schademeldingen en -afhandeling, problemen bij versterking en waardedaling. En dat doet ze kosteloos.

Vragen of opmerkingen? Stuur een mail naar loppersum@gmail.com of bel 572119.