LSV Mix C kampioen

Afgelopen zaterdag speelde LSV mix C haar kampioenswedstrijd uit tegen Winkhem mix C. LSV had aan 1 set genoeg om kampioen te worden want ze hadden tot dan toe nog maar één set verloren. Dat was dan wel tegen de huidige tegenstander, nummer twee Winkhem, waardoor er toch wat spanning bij de jeugdige spelers voelbaar was.

Maar vanaf het eerste punt van de wedstrijd viel deze spanning volledig weg bij de Lopsters en speelden zij misschien wel hun beste set van het seizoen. Gelukkig gaf de thuisploeg ook goed tegengas waardoor er hele mooie rally’s te zien waren.

Het in groten getale opgekomen publiek genoot met volle teugen en zag dat LSV op 12-24 heel scherp aan het net was en de winnende bal via het blok binnen viel. De ontlading was hierna groot bij het Lopster jeugdteam, een mooie mix tussen jongens en meiden. Daarna werd er veelvuldig gewisseld aan LSV kant maar ook in die samenstelling wisten zij de volgende sets te winnen met 22-25 en 13-25.

Zo werd het 0-3 en konden de felicitaties en de cadeautjes in ontvangst genomen worden. Een groot compliment aan de speelsters en spelers die de afgelopen jaren steeds beter zijn gaan volleyballen. Ook een compliment aan de trainers van de afgelopen jaren, want niet alleen dit team werd kampioen, maar ook de mix B en waarschijnlijk ook de mini’s.