Steunpunt Mantelzorg is er voor alle mantelzorgers

Zorgt u langdurig voor iemand in uw omgeving, bijvoorbeeld vanwege ziekte of handicap? Dan bent u mantelzorger!

U kunt bij het Steunpunt Mantelzorg terecht voor informatie en advies over o.a. professionele zorg, combinatie werk en zorg, vrijwillige hulpverlening, vervangende zorg en heel belangrijk: wij bieden u een luisterend oor! De steunpunten onderhouden nauwe contacten met diverse organisaties en instanties om u zo goed mogelijk te ondersteunen en te voorkomen dat u overbelast raakt.

Het is belangrijk dat u zich als mantelzorger bij het steunpunt laat registreren. Zo kunnen wij u informeren over allerlei belangrijke mantelzorgzaken. Ook kunt u zich aansluiten bij diverse lotgenoten- en ondersteuningsgroepen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marleen Mulder, de contactpersoon van het Steunpunt in Loppersum, via het nummer 0596 745024 of per mail: m.mulder@cadanzwelzijn.nl.