Open dag Fivelstee

Zorgboerderij Fivelstee (Stedumerweg 7) organiseert op zaterdag 10 juni een Open Dag, van 10:00 tot 14:00 uur. Tijdens deze dag kunnen bezoekers genieten van diverse activiteiten en kennismaken met de faciliteiten van de zorgboerderij.

Tijedns de Open Dag zullen er schapen worden geschoren en is er een vachtvilt-demonstratie. In de tuin wordt er soep bereid boven een vuurtje, terwijl kinderen kunnen deelnemen aan knutselactiviteiten, kleuren en planten poten. Ook zijn er producten van Fivelstee te koop, waaronder zelfgemaakte jam. En natuurlijk is er koffie en thee, vergezeld van zelfgebakken lekkernijen.

Tijdens de Open Dag krijgen bezoekers de gelegenheid om de dieren te bewonderen en meer te weten te komen over de dagbesteding en de mogelijkheden die Fivelstee biedt. Het team van Fivelstee staat klaar om vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken aan geïnteresseerden.

Zorgboerderij Fivelstee hoopt op een grote opkomst tijdens deze Open Dag en nodigt iedereen van harte uit om langs te komen.