Trainer Dita Norden neemt afscheid van LSV Gym

Afgelopen vrijdag heeft Dita Norden na ruim 39 jaar afscheid genomen van LSV Gym. Er was een leuke laatste training met een lopend buffet met heerlijke hapjes. Door alle groepen werd afscheid genomen van Dita. Naast de vele bloemen van de leden kreeg Dita een afscheidscadeau van het bestuur overhandigd.

In vier decennia heeft Dita hele generaties Lopsters en mensen uit de omgeving van Loppersum getraind. Tot en met deze week heeft ze dat met veel enthousiasme gedaan. Van peutergym, recreanten en wedstrijdturnen tot de dames trimgroep. De jongste leden zijn 3 jaar oud en het oudste lid is 91!

Met Dita’s vertrek stopt ook de vereniging LSV Gym. Gelukkig is er een goede opvolger gevonden en kan iedereen blijven turnen in Loppersum. In september opent Gym- en Turnsport haar deuren.

Opgave bij Gym-en Turnsport Loppersum kan via: gymenturnsport.nl