Wereldwinkel Loppersum bestaat 35 jaar

Het is weer feest bij Wereldwinkel ‘Veur Elkenain’! Zaterdag 14 oktober bestaan ze 35 jaar in Loppersum. Iedereen is van 15.00 tot 17.00 uur welkom in de Vredekerk, Burgemeester vd. Munnikstraat, om dit met hen te vieren.

Wad ’n Wereldorkest en WereldClub

In de Vredekerk is er een gevarieerd programma met leuke informatiestands en optredens van Wad ’n Wereldorkest. Ze spelen wereldmuziek uit veel delen van de wereld, waaronder de Balkan, Rusland, Ierland, Spanje, Zuid- en Midden-Amerika. De WereldClub heeft een creatieve activiteit voor kinderen: verjaardagskaarten maken die absoluut uniek zijn!

Kleurplatenwedstrijd en kassabonactie

Vanaf dinsdag 3 oktober kunnen kinderen kleurplaten afhalen in de winkel. Deze kunnen tot en met woensdag 11 oktober worden ingeleverd en deze worden beoordeeld door een deskundige jury. Voor klanten is er een kassabon actie. De winnaars van de kleurplatenwedstrijd en kassabon actie worden bekendgemaakt tijdens het feest op 14 oktober.

Wie jarig is trakteert!

Elk jaar kiest de wereldwinkel een nieuw goed doel in een ontwikkelingsland, een doel waar de winkel en donateurs een jaar lang voor sparen. Afgelopen jaar spaarde men voor Stichting Imarika uit Roden. Zij helpt gehandicapte kinderen in Nairobi, Kenia. Men hoopt Imarika te verrassen met een hele mooie cheque. Het nieuwe spaarproject wordt ook bekendgemaakt en zal zich deze middag presenteren.

Maar natuurlijk is er ook koffie, thee, ranja en wat lekkers! Iedereen is welkom op zaterdag 14 oktober vanaf 15.00 uur in de Vredekerk te Loppersum.