Succesvolle stempelkaartactie BVL Loppersum

Vanaf 17 november tot en met 5 december zijn er veel stempelkaarten vol gestempeld in Loppersum. Bij iedere besteding van € 5,- kreeg het winkelend publiek een stempel bij de deelnemende bedrijven. Een volle stempelkaart kon worden ingeleverd en woensdagavond 6 december heeft de trekking plaatsgevonden.

Er waren maar liefst 68 prijzen te verdelen. Alle prijswinnaars hebben een uitnodiging gehad om de gewonnen prijs op de Kerstmarkt in Loppersum in ontvangst te nemen en velen hebben de prijs daar ook opgehaald.

Voor de tien hoofdprijswinnaars was het nog even afwachten wat ze hadden gewonnen. Want de hoofdprijzen werden ter plekke op de Kerstmarkt verloot door niemand minder dan burgemeester Ben Visser. Voor de uitreiking van de hoofdprijzen zijn de kanshebbers met de burgemeester op de foto gegaan.

De hoofdprijzen die eveneens door de middenstand uit Loppersum beschikbaar waren gesteld waren grandioos. Zo kon er een overnachting inclusief ontbijt bij Hotel Spoorzicht gewonnen worden, maar ook een gitaar met standaard van Ger Warink. Alle winnaars zijn met een mooie prijs naar huis gegaan. De hoofdprijs, een kar vol boodschappen van AH Loppersum twv € 250,- is gewonnen door een Lopster.

De Bedrijven Verenging Loppersum kijkt terug op een mooie stempelkaartactie en bedankt alle bedrijven en deelnemers voor het succes.