LSV Dames 2 kampioen

Het 2e damesteam van LSV heeft een geweldig seizoen gespeeld dat afgelopen woensdag werd bekroond met het kampioenschap. Ze moesten daarvoor wel even de nodige kilometers afleggen, want in de voorlaatste wedstrijd van het seizoen moesten ze aantreden tegen Drieborg in Finsterwolde.

Ondanks de spanning, die onbewust bij de dames aanwezig was, werd direct duidelijk dat LSV met één doel de reis had ondernomen: zo snel mogelijk kampioen worden. De eerste set werd goed gestart en vanaf het eerste moment was LSV de bovenliggende partij. Verdedigend werd nagenoeg alles gepakt en ook aanvallend waren de Lopster dames overduidelijk de sterkste. De set werd dan ook overtuigend met 15-25 gewonnen waarna er even een feestje gevierd. Het doel was behaald maar de honger nog niet gestild.

Bevrijd van alle druk denderde LSV verder en via 14-25, 16-25 en 18-25 behaalden de dames een verdiende 0-4 overwinning.

Na felicitaties en lovende woorden van het LSV bestuur en meegereidse supporters werd er een prima feestje gevierd. Op 13 april spelen de kampioenen de laatste wedstrijd van het seizoen in de Lopster Boshal tegen DES.