Huisartsenpraktijk Loppersum viert eerste jubileum

De huisartspraktijk zit alweer een jaar aan de Wirdumerweg. Hoog tijd dus voor een update. Voor iedereen goed te weten wat er zoal in de voormalige school Roemte plaatsvindt. Want gelukkig zijn er ook veel mensen die er nog niet veel binnen zijn geweest!

Naast de huisartsenpraktijk is ook de apotheek er ruim bemeten. En belangrijker: u hoeft zich nooit meer te haasten om voor 17:00u medicatie te halen. U kunt aangeven de herhaalmedicatie uit de medicatie-automaat aan de achterkant van het gebouw te halen. Dat kan 24/7; dus op uw eigen moment. U krijgt een sms als de medicatie klaar staat. En hebt dan 72 uur de tijd langs te komen.

Zorgverleners

Onderstaande zorgverleners houden spreekuur op afspraak in de praktijk:

  • Bloedprikken via Certe kan elke maandag- en woensdagmorgen op afspraak
  • Diëtiste Jacqueline Drenth op iedere 2e maandag, 2de dinsdag en 4de vrijdag van de maand
  • Voor verloskundige zorg is verloskundigenpraktijk Artemis aanwezig om de week op donderdagmiddag
  • Om de week is Hilda Vegter op donderdag aanwezig. Zij is ondersteuner Jeugd en Gezin, aanwezig voor het behartigen van de jeugdzorg.

Gemeente Eemsdelta

In het gebouw worden ook diensten van de gemeente aangeboden. Op onderstaande dagen zijn er inloopspreekuren:

  • De Gemeente EemsDelta heeft elke dinsdagmorgen inloopspreekuur voor WMO.
  • En elke woensdagmorgen maatschappelijk werk van Cadanz.
  • Ook kunt u iedere donderdagmorgen informatie opdoen over bewegen bij Huis voor de Sport.

Oplaadpunt

Uw auto opladen met groene stroom kan ook bij de praktijk. We nemen stroom af van de LOPster Energie Coöperatie, als de zonnepanelen op het dak te weinig opbrengen. Aangezien parkeerruimte schaars is, graag alleen buiten kantoortijden.

Voor de mensen die daar prijs op stellen zijn de digitale mogelijkheden van de praktijk uitgebreid. U kunt via het patientenportaal op de website afspraken bij de huisartsen inplannen en uw herhaalmedicatie bestellen. Ook kunt u uw dossier en uitslagen digitaal bekijken. Uiteraard blijft de praktijk ook telefonisch bereikbaar om afspraken te plannen of om een vraag aan de assistente te stellen. Medicatie kan ook telefonisch herhaald worden via de receptenlijn.