Fotoclub De Wiemers houdt jaarlijkse expositie

Fotoclub De Wiemers nodigt u uit voor haar jaarlijkse fototentoonstelling in de Petrus en Pauluskerk in Loppersum. Deze expositie, gepland op 27 april van 9:00 tot 17:00 uur, valt samen met de drukbezochte Vrijmarkt en biedt een unieke kijk op het thema ‘beroepen’, uitgevoerd door de leden van de club.

In het jaar waarin Fotoclub De Wiemers 65 jaar bestaat, presenteren de 23 leden een verzameling van ongeveer 50 foto’s die de veelzijdigheid en de schoonheid van diverse beroepen vastleggen. Elk lid heeft dit thema op een persoonlijke en creatieve manier benaderd.

Bezoekers krijgen ook de kans om deel te nemen aan de ‘raadplaat’ wedstrijd. Door het juiste onderwerp te raden op de foto, maakt u kans op een cadeaubon van 25 euro.

Leden van de fotoclub zullen aanwezig zijn om vragen over hun werk of de club in het algemeen te beantwoorden. Dit is een prachtige gelegenheid om meer te leren over de kunst van fotografie en tevens de passie en het vakmanschap van de fotografen te ervaren.

Voor meer informatie over de tentoonstelling en Fotoclub De Wiemers, bezoek de website fotoclubdewiemers.nl.