Eerste editie Alleskunners van Groningen groot succes

Op zaterdag 13 januari vond de eerste editie van De Alleskunners van Groningen plaats in de Boshal in Loppersum. Het spelevenement was een groot succes, waarbij 12 vriendengroepen de strijd aangingen voor mooie prijzen.

De teams werden getest in verschillende spelrondes. Zo moesten ze een zo hoog mogelijke toren bouwen, blind door het doolhof lopen, een ballonnenrace afleggen en speelden ze levend boter, kaas en eieren. Naast deze actieve spellen waren er ook vragenrondes over algemene kennis, muziek, spelling en een inschattingsronde.

De eerste prijs is gewonnen door Jasper Tillema, Marije van der Laan, Marinda Jans & Robert Heerspink. Zij wonnen de titel “De Alleskunners van Groningen 2024” en de hoofdprijs gesponsord door SpyderWheelz. De hoofdprijs is twee uur touren met E-choppers door Groningen.

De tweede prijs was een waardebon voor jeu de boules bij Boel Groningen en de derde prijs was een heerlijk borrelpakket gesponsord door Albert Heijn in Loppersum.

De organisatie kijkt terug op een hele gezellige, sportieve en fanatieke avond. Wie weet wordt jouw vriendengroep volgend jaar de Alleskunners van Groningen 2025.