Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AFGELAST: Muziekfestival Zigtermanplein

16 mei

Vanwege het coronavirus
is dit evenement afgelast.

Op zaterdag 16 mei 2020 organiseert shantykoor de Lopster Störmvogels een Muziekfestival op het Henk Zigtermanplein aan de Hogestraat in Loppersum. Het belooft een mooi muziekspektakel te worden met verschillende genres.

Zo zullen de shantykoren Opwierde II uit Appingedam en Lopster Störmvogels veel bekende shanty’s, zeeliederen en eigen bewerkte muziekstukken in het Engels, Duits, Gronings ten gehore brengen. Dameskoor Opwierde II uit Appingedam en Amusementskoor Ratjetoe uit Groningen zullen vele meezingers en smartlappen voor u gaan zingen. Dus veel afwisseling van muziek en liedjes.

Dit mag u niet missen!

Het Henk Zigtermanplein wordt omgetoverd in een prachtige muziekarena waar een gezellige terras wordt ingericht waar u heerlijk van een drankje en een hapje kunt genieten van de heerlijke muziek.

Wij willen de gemeente Loppersum, beheerder Erik Schelling van Ons Dorpshuis en Peter Beereboom, Licht, Geluid, Beeld bedanken voor het mogelijk maken van dit Muziekfestival, wat in deze vorm voor het eerst wordt georganiseerd. De Lopster Störmvogels hopen er een jaarlijks terugkerend evenement van te kunnen maken.

Noteert u alvast de datum 16 mei 2020 in uw agenda?

Gegevens

Datum:
16 mei

Locatie

Henk Zigtermanplein
Hogestraat
Loppersum,