Bruisend begin 2016 in Loppersum

Het nieuwe jaar is gezellig begonnen. Geroepen door het beieren van de klok in de Lopster Toren kwamen vele Lopsters en belangstellenden kort na middernacht naar het Marktplein. Onder de toren stond een drankje klaar om te toosten op het nieuwe jaar. Een mooie traditie.

Brasserie Meer had haar deuren geopend en met zicht op de brandstapel op het Marktplein was het goed toeven in de Brasserie. Gezellig bij de haard een lekkere oliebol en genieten van een hapje en een drankje.

Rond 1.00 uur openden Jeugdsoos Flits en de Lopster Kroon de deuren. De nacht was nog lang niet afgelopen, want in de Lopster Kroon was de ‘Top2000’ georganiseerd. Met muziek van de bekende lijst zat de sfeer er goed in. Een gemeleerd publiek dat zichtbaar genoot van de sfeer. Gezellig even bijkletsen! Zowel het rokers- als het niet rokersgedeelte was gezellig druk. 

Bij Jeugdsoos Flits zorgde een line-up van DJ’s met hun muziek voor een leuke sfeer. Verschillende DJ’s met verschillende stijlen. ‘Ik heb het erg naar mijn zin gehad en het was lekker druk. De  ‘Aprés Ski muziek van DJ Jappa’ was geweldig’ aldus een bezoeker. ‘Jammer dat het zo snel 6.00 uur was en het afgelopen was’. 

Al met al hebben we genoten van Oud en Nieuw in Loppersum. Bedankt.