Studieinzicht in Loppersum

Nicolette Luitjens heeft in haar woonplaats Loppersum een studieadviesbureau ‘Studie-In-Zicht-‘geopend. Op het Reacollege in Groningen begeleidt Nicolette jongeren in het maken van de juiste studiekeuze en de stappen richting opleiding en werk want het vinden van de juiste studie is ongelooflijk lastig maar wel erg belangrijk nu het leenstelsel is ingevoerd. Ze heeft drie kinderen die uit huis zijn en studeren en ook zij vonden het lastig om een goede keuze te maken. 

Twijfel over de studiekeus voor het komend schooljaar maakt dat veel jongeren een druk voelen om heel bewust een keuze te moeten maken. 

Bewust kiezen voor een studie vraagt inzicht. Wat vind je leuk, wat past bij jou en wat juist niet. Waar word je blij van en wat motiveert jou. En welke studies passen daar dan bij. Dat is best moeilijk om uit te zoeken.Ontdek je talenten, vaardigheden en mogelijkheden. 

Natuurlijk! Er zijn via internet veel studiekeuzetesten te vinden, die jou op weg kunnen helpen. Maar soms is het antwoord op een vraag niet zo eenvoudig te geven. Nicolette gaat graag met jou op zoek naar antwoorden op jouw vragen. En testen doen is maar bijzaak. Bij het zoeken naar antwoorden voeren we gesprekken, doen we opdrachten en laten zo alle puzzelstukjes in elkaar vallen. 

 

Lees er alles over op haar Website http://studieinzicht.nl/

2016-03-19_studieinzicht_Nicolette.jpg