Bij Jacobus zoekt nieuwe pachter(s)

In verband met het vertrek van de huidige pachter zoekt Stichting dorpshuis Ons Huis per 1 januari 2017 een pachter voor het dorpshuis Bij Jacobus in Zeerijp. Het dorpshuis ligt tegenover de monumentale Jacobuskerk. In de kerk en in het dorpshuis bevindt zich een Archeologisch Informatie Punt (AIP).

Het dorpshuis bestaat uit een grote zaal (gymzaal/multifunctionele zaal, geheel gerenoveerd in 2014), een snackbar met horecakeuken, een middelgrote zaal (tevens bar/restaurantzaal) en een terras met uitzicht op de kerk. Ook is er een pachterswoning.

‘Bij Jacobus’ heeft zowel een sociale functie als dorpshuis als een commerciële horeca functie. Er vinden regelmatig concerten, feesten en begrafenissen plaats. De basisschool en de voetbalvereniging maken gebruik van de gymzaal. Van de pachter wordt verwacht dat hij/zij staat is de sociale functie van het dorpshuis maximaal te combineren met de commerciële activiteiten. Dit in goede samenwerking met het bestuur.

Ze vragen:

–          Dienstverlenende en zakelijke, commerciële instelling

–          Sociaal vaardig, enthousiast en initiatiefrijk

–          Sterke affiniteit met de sociale functie van het dorpshuis: een plek voor alle dorpelingen

–          In bezit van (of bereidheid tot het verwerven van) de benodigde diploma’s: sociale hygiëne, horeca en BHV

–          Horeca ervaring en woonachtig zijn in de regio zijn een pre.

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met: Berthe te Velde, zwamaenco@hotmail.com of 06 44234763.

Heeft u interesse, stuur dan voor uiterlijk 1 oktober 2016 een sollicitatiebrief vergezeld van uw CV naar bestuur Dorpshuis, p/a Berthe te Velde (secr), zwamaenco@hotmail.com of Borgweg 67, 9914 PE Zeerijp.

2016-09-10_bij-jacobus.jpg