Oproep voor Burgertop Wmo

Zorgcoöperatie Loppersum (ZcL) organiseert op 1 april a.s. (geen 1 april mop!) een Burgertop Wmo in samenwerking met de Gemeente Loppersum. Naast professionals worden ook vooral burgers van de gehele gemeente Loppersum uitgenodigd deel te nemen. Tijdens deze Burgertop worden ‘harde’ afspraken gemaakt met wethouder Bé Schollema van de gemeente Loppersum.

In 2015 heeft ZcL samen met haar leden tien actiepunten geformuleerd en aangeboden aan de wethouder. Vanuit de gemeente is het verzoek gekomen om deze punten te bespreken met professionals en vertegenwoordigers van alle dorpen in de gemeente Loppersum. Zo ontstaat draagvlak voor de uitvoering Wmo, rekening houdend met de wensen van de inwoners.

Er zijn op dit moment nog plaatsen beschikbaar! Ook niet-leden van ZcL worden van harte uitgenodigd om deel te nemen. Graag aanmelden via info@zorgcooploppersum.nl. Wilt u de actiepunten ontvangen, dan kunnen we u die per mail toezenden.

De bijeenkomst vindt plaats op 1 april 2017 in de zaal van ‘Waardevol Leven’, Badweg 20 in Loppersum. De bijeenkomst duurt van 09.30 uur tot uiterlijk 13.00 uur. De zaal gaat open om 09.00 uur.