Tapasavond in de Diek’n met optreden van Vrouwenkoor Amane

Op zondag 7 mei kunt u bij de Diek’n genieten van heerlijke huisgemaakte tapas. Vrouwenkoor Amane zorgt voor de muzikale begeleiding.

Amane is een a-capella-ensemble uit Groningen, opgezet door een paar mensen van het studentenkoor Bathroom Scenario. Enkele vriendinnen die elkaar hier hadden leren kennen, wilden méér. Zij zagen nieuwe mogelijkheden in een kleinere setting en gingen hiervoor op zoek naar een dirigent. Ze strikten muzikale mannen en organiseerden een eerste repetitie in een studentenflat. De nieuwe groep kreeg de naam ‘Rel’. Langzamerhand kreeg het vrouwengehalte in Rel de overhand en was de geboorte van Amane een feit.

Amane bestaat uit Anneke, Els, Esther, Janneke, Jitske, Maaike, Marjan, Marlies, Martine, Monique, Saskia, Traci en Wilma. Amane is allround, zowel qua stemmen als repertoire. Er worden eigentijdse popnummers, bekende motown-klassiekers, folk en kleinkunst gezongen. Af en toe wagen de dames zich ook aan een klassiek stuk.

Onze kok verrast je met gevarieerde tapas, en keuze uit diverse bijgerechten. Vers, smaakvol en gewoon gezellig eten. Dat is Tapas eten… Je kunt reserveren voor een tafel vanaf 17:00 uur. Wel graag reserveren…

Boerderij de Diek’n Dijkumerweg 2 9914TD Zeerijp
T : 0596-581199 E : info@dediekn.nl W : www.dediekn.nl