15 juli: het eerste LopperSummer Beachvolleybaltoernooi

15 juli is de datum van het allereerste LopperSummer Beachvolleybaltoernooi! Dit recreatieve toernooi vindt plaats op het Marktplein te Loppersum. Er kunnen maximaal 12 teams meedoen en er hebben zich al vier teams aangemeld, dus geef je snel op!

Teams moeten bestaan uit minimaal 4 personen (we spelen 4 tegen 4) van 16 jaar of ouder. Er moet minimaal 1 dame in je team zitten, én er mogen maximaal 2 NeVoBo-leden actief zijn in jouw team. Deelname kost €10,- inschrijfgeld per team. Teams uit gemeente Loppersum hebben voorrang, daarna op basis van beschikbaarheid en volgorde van binnenkomst.

Opgeven is simpel. Stuur een mailtje naar loppersummerbeach@hotmail.com. Noteer daarin het volgende:

1. Teamnaam + aanspreekpunt team
2. Deelnemers (min. 4 max. 6) + Leeftijd, geboortedatum, adres en woonplaats.
3. NeVoBo ja of nee

Vervolgens krijg je een mailtje terug met een bevestiging en een rekening nummer om het inschrijfgeld over te maken.

Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van de organisatie: https://www.facebook.com/loppersummerbeach/