Drone-foto van Joop Siepel winnaar jaarexpositie fotoclub De Wiemers

De op 27 april gehouden foto-expositie van fotoclub De Wiemers uit Loppersum heeft als winnende foto “Drones” van Joop Siepel opgeleverd. De expositie werd tijdens Koningsdag gehouden in de Petrus & Pauluskerk te Loppersum. Ruim 330 van de ca 400 bezoekers gaven hun oordeel over de getoonde werken. De clubprijs (keuze van de clubleden zelf) ging ook naar de foto “Drones” van Joop Siepel.

Bezoekers van de expositie werden ook uitgenodigd hun hoofd te breken over het onderwerp van de “raadplaat’, een uitsnede uit een foto van een bepaald object. Het betrof deze keer een draadspanner, welke gebruikt werd bij het spoor. Prijswinnaars zijn de heer of mevrouw K. de Wilde uit Siddeburen en de heer C. Haak uit Loppersum.


De winnende foto van Joop Siepel