Lopster scholieren beginnen nieuwe jaar goed met floorhockeytoernooi

Zaterdag 4 januari is in de Boshal in Loppersum het schooltoernooi Floorhockey gehouden. Dit toernooi wordt jaarlijks georganiseerd door Het Huis van de Sport in samenwerking met vrijwilligers uit Loppersum. Tien teams van vier basisscholen uit de gemeente Loppersum streden om de eer.

In de finale voor teams uit de groepen 7 en 8 ging de fel bevochten overwinning naar het team Klaver Stedum van basisschool De Klaver uit Stedum. Ook de finale voor de teams uit groep 5 en 6 was een felle strijd en werd gewonnen door het team De Oreo’s van alweer basisschool De Klaver uit Stedum. Beide teams ontvingen de hoofdprijs uit handen van wethouder Bé Schollema.

De organisatoren waren tevreden na het toernooi. Het was zeer sportief verlopen en de sfeer was bijzonder goed. Een mooie opening van het nieuwe jaar in Loppersum.