Guldenroede start met tijdelijke bezorgservice vanwege Corona

Ook bij de biologische winkel ‘De Guldenroede’ in de Hogestraat van Loppersum heeft het Coronavirus de aandacht. Daarom start zij vanaf deze week met een inpak- & bezorgservice in een omtrek van ca. 10km rond Loppersum voor de komende weken. Zo probeert zij het contact tussen mensen te minimaliseren en toch de service en producten te kunnen leveren die de klant gewend is.

Bestellijst op maandag, bestellen voor woensdag, bezorgen of ophalen op vrijdag

Iedere maandag wordt aan klanten een bestellijst gemaild. Zij kunnen hun bestelling voor woensdag 09.00u doorgeven. Boodschappen kunnen de vrijdag erop opgehaald of bezorgd worden.

  • Boodschappen ophalen: de boodschappen worden klaargezet en door de klant opgehaald en afgerekend in de winkel. Contactmomenten worden op deze manier geminimaliseerd.
  • Boodschappen bezorgen: tegen een (kleine) vergoeding worden de boodschappen aan huis bezorgd.

Op dit moment starten ze met één bezorgdag in de week.

Bestellijst ontvangen?

Ook een bestellijst ontvangen en op de hoogte blijven van ontwikkelingen via de nieuwsbrief? Mail dan naar info@deguldenroede.nl.

Winkel blijft open met dezelfde openingstijden

De winkel blijft gewoon geopend met dezelfde openingstijden, zoals u gewend bent. Hamsteren is niet nodig zeggen ook de groothandels, voorraden zijn voldoende, leveringen voor de komende weken zien ze geen problemen in.
In de winkel worden de nodige (hygiëne) maatregelen getroffen. Denk bijvoorbeeld aan persoonlijke hygiëne van medewerkers, contactoppervlakten worden met regelmaat ontsmet, klanten worden gevraagd om met de pin te betalen om handcontact te vermijden. Binnenkort wordt wellicht besloten om, tegen de principes in, tijdelijk meer verswaren voorverpakt aan te bieden.
Mensen met gezondheidsklachten en de ‘kwetsbare’ groepen vragen we vriendelijk maar dringend om zoveel mogelijk gebruik te maken van de bezorgservice.

Veranderingen in openingstijden van de winkel en bezorgservice worden gecommuniceerd via de nieuwsbrief en de facebookpagina.