Brandweer Loppersum zoekt collega’s

Wil jij wat betekenen in en voor jouw omgeving? En woon je in Eenum, Loppersum of Zeerijp? Brandweer Loppersum zoekt nuchtere en praktische collega’s, zowel mannen als vrouwen, die onderdeel willen uitmaken van een hecht team. Of je nu zelfstandig ondernemer bent of parttime of fulltime in loondienst werkt: we kunnen je hulp goed gebruiken. Want hulp verlenen doen we samen!

Informatiebijeenkomst

Ben je geïnteresseerd? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op maandag 6 december om 20.00 uur of op donderdag 9 december om 20.00 uur op de kazerne aan de Pomonaweg 3 in Loppersum. De brandweerlieden vertellen je dan graag meer over het werk van brandweervrijwilliger. Ga naar de website voor meer informatie en de link om je aan te melden www.wordbrandweervrijwilliger.nl/loppersum.