FC Groningen komt naar Loppersum

Op vrijdag 24 juni om 19.00 uur komt FC Groningen naar Loppersum! Martin Jurna heeft dit in het kader van zijn 40 jarig bestaan als kapper in Loppersum (Kapsalon de Smidse) mogelijk gemaakt. Trots is voetbalclub dan ook, dat zij dit geweldige evenement mogen organiseren. Naast SC Loppersum worden ook de andere sportclubs uit het dorp nauw betrokken bij het evenement. Het belooft in ieder geval een prachtige dag te worden ‘voor en door’ het dorp Loppersum.

Het betreft de eerste oefenwedstrijd van FC Groningen onder de nieuwe trainer Frank Wormuth in de voorbereiding op het seizoen 2022-2023. Het eerste elftal van SC Loppersum zal de tegenstander zijn. Een wedstrijd om naar uit te kijken voor de mannen van trainer David van der Kam.

De kaarten voor deze wedstrijd zijn inmiddels in de voorverkoop verkrijgbaar bij de filialen van Bakkerij Marinus en Sporthuis Winsum.