Doe mee met De Alleskunners van Groningen

Op zaterdag 13 januari vindt in de Boshal in Loppersum de allereerste editie plaats van “de Alleskunners van Groningen”. Dit spelevenement wordt georganiseerd voor vriendengroepen uit de omgeving van Loppersum en omstreken boven de 16 jaar en ouder.

Tijdens de Alleskunners van Groningen kun jij met jouw vriendengroep strijden tegen andere groepen voor de titel: “De Alleskunners van Groningen”. Aan de hand van verschillende spelrondes wordt jouw vriendengroep getoetst op samenwerking, intelligentie, kundigheid en inschattingsvermogen. Geef jouw vriendengroep (maximaal 5 personen) snel op via het facebook of Instagram account: De Alleskunners van Groningen of e-mail jouw team naar dealleskunnersvangroningen@gmail.com.

Er zijn verschillende leuke prijzen te behalen en alle opbrengst gaat naar stichting Out of Area. Hopelijk tot zaterdag 13 januari om 19:30 uur in sporthal de Boshal in Loppersum!