Zoutwaterbad Loppersum nodigt inwoners uit voor toekomstvisie

Het zoutwaterbad in Loppersum is een unieke en geliefde voorziening in het dorp. Het bestuur van het zwembad wil graag dat dit zo blijft voor de komende generaties. Daarom is het bezig met het opstellen van een toekomstvisie, in samenwerking met de gemeente en Huis voor de Sport Groningen. Hoe kan het zwembad een aantrekkelijke, sportieve en sociale plek blijven voor iedereen?

Om deze vraag te beantwoorden, organiseert het bestuur drie bijeenkomsten voor verschillende doelgroepen. De eerste bijeenkomst is voor de vrijwilligers die het zwembad draaiende houden. De tweede bijeenkomst is voor alle inwoners van Loppersum en vindt plaats op 30 januari om 19.30 uur in Hotel Spoorzicht. De derde bijeenkomst is speciaal voor de jeugd (12 tot 20 jaar) en wordt gehouden op 31 januari om 20 uur in Brasserie Meer.

Tijdens deze bijeenkomsten kunnen de deelnemers hun ideeën, wensen en suggesties delen voor de toekomst van het zwembad. Zo wordt de toekomstvisie een gezamenlijk project van het hele dorp. De avonden staan onder leiding van Egbert Bakker van Huis voor de Sport Groningen.

Het bestuur nodigt iedereen van harte uit om mee te denken en te praten over het zoutwaterbad. Aanmelden is gewenst (i.v.m. de catering) en kan via secretariaat@zoutwaterbad.info.