Loppersumse doet mee aan Miss Teen of Groningen 2024

Sophie Jacobi, een 16-jarige scholiere uit Loppersum, is een van de finalisten voor de titel Miss Teen of Groningen 2024. Deze missverkiezing is voor meiden uit Groningen tussen de 15 en 18 jaar oud.

Sophie vraagt de lezers van Lopsternijs om op haar te stemmen via de website van Miss Beauty. Elke stem kost €1,25, waarvan 20 procent naar de Linda Foundation gaat. Dit is een goed doel dat gezinnen met kinderen in Nederland helpt die het financieel zwaar hebben. “Je helpt niet alleen mij om de titel te winnen, maar ook gezinnen die het minder goed hebben dan wij. Dat vind ik heel belangrijk”, zegt Sophie.

Sophie is te volgen op Instagram via sophie_jacobi_. Ze hoopt dat veel mensen haar zullen volgen en steunen. “Hoe leuk zou het zijn dat er een winnares in Loppersum woont?”, lacht ze.

De finale van Miss Teen of Groningen 2024 vindt plaats op zondag 4 februari 2024. Er zijn in totaal 20 finalisten, die beoordeeld worden door een jury op basis van hun persoonlijkheid, uitstraling, presentatie en stemmen. De winnares mag zich Miss Teen of Groningen 2024 noemen en gaat door naar de landelijke finale van Miss Beauty of the Netherlands.