8 juni: Lente in Loppersum

Op 8 juni 2024 organiseert de Bedrijvenvereniging Loppersum de jaarlijkse markt “Lente in Loppersum”: een gezellige, sfeervolle markt voor jong en oud. Ook dit jaar worden er verschillende activiteiten aangeboden waaronder optredens van shantykoren en andere muzikale optredens.

De lokale kledingwinkels organiseren modeshows en er staan verschillende kramen waar onder andere zelfgemaakte produkten worden aangeboden. Ook zijn er op de markt weer diverse mogelijkheden om iets te eten en te drinken. Naast dat alles is er ook nog een leuk programma aan voor de jeugd.

Gelijktijdig met Lente in Loppersum is er een ‘Vintagemarkt”. Voor deze markt worden nog standhouders gezocht.

Beleef de gastvrijheid van Loppersum op een mooie lentedag! Beide markten zijn op 8 juni 2024 van 10.00 tot 16.00 uur in het centrum van Loppersum.