Vrijwilligers gezocht voor computerhulp SeniorWeb

Iedere maandagmorgen om 10.00 uur staan de deuren van de Bibliotheek Loppersum weer wagenwijd open voor allerlei vragen m.b.t. computer, laptop en/of smartphone. Zonder afspraak kun je terecht in de bibliotheek voor je digitale vragen. Vrijwilligers proberen je waar mogelijk te helpen. Je bent van harte welkom. Koffie/thee staat klaar! De geboden hulp is gratis.

Wie durft vrijwilliger te worden voor SeniorWeb?

Vind je het leuk om anderen meer te leren over de digitale wereld? Ben je geduldig, sociaal en communicatief vaardig en volg je digitale ontwikkelingen op de voet? Dan is vrijwilligerswerk bij het digitale spreekuur van SeniorWeb echt iets voor jou.

Voor het spreekuur in de bibliotheek Loppersum zoeken we iemand die een aantal uur per maand beschikbaar heeft om te ondersteunen. Het is echt niet nodig kennis te hebben over alle vragen die tijdens de inloopspreekuren gesteld worden. Je wordt ambassadeur van SeniorWeb en kan gebruik maken van alle trainings- en scholingsmogelijkheden van deze organisatie. Ook bieden wij je de mogelijkheid om vrijwilliger van de bibliotheek te worden.

Belangstelling, nieuwsgierig? We gaan graag met je in gesprek. Neem contact op met: