Doe mee met de Zwem4daagse

In het K.P.Zijlbad in Loppersum wordt van maandag 19 tot en met donderdag 22 juni weer de jaarlijkse zwem4daagse gehouden. Dit jaar wordt er nog sponsoractie verbonden aan het evenement.

Deelnemers krijgen de mogelijkheid om zich te laten sponsoren door hun dierbaren, zoals familieleden, buren en vrienden. Het ingezamelde geld zal worden besteed aan de aanschaf van nieuwe voetbaldoeltjes voor het lokale recreatieveld. Een fantastisch doel dat laat zien hoe zwemmers hun passie en inzet kunnen omzetten in tastbare verbeteringen voor de gemeenschap. Op de slotavond is het moment daar: de zwemmers dragen het sponsorgeld feestelijk over. Een prachtig moment van samenhorigheid en voldoening, waarbij de betrokkenheid en steun van de gemeenschap duidelijk zichtbaar worden.

Wil je deelnemen aan dit gezonde en leuke evenement? Schrijf je dan in via www.zoutwaterbad.info. Ook is er de mogelijkheid om op maandagavond 19 juni vanaf 18.00 uur ter plaatse in te schrijven. De zwemsessies vinden dagelijks plaats van 18.30 tot 20.00 uur, zodat iedereen voldoende tijd heeft om zijn of haar doelen te bereiken. Voor de fanatieke zwemmers is er bovendien een extra sessie van 13.00 tot 14.00 uur.

De kosten voor deelname bedragen 5,50 euro per persoon. Voor meer informatie kun je terecht op de website, waar je ook alle details kunt vinden over inschrijving en hoe je kunt bijdragen aan deze prachtige sponsoractie.